Polazna   |   Arhiva   |   GLOBE škole   |   Smotre   |  Stručna vijeća |   Kontakt   |   

Vremenik i upute za natjecanja i smotre 2020. 

Na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje objavljen je vremenik natjecanja za šk. godinu 2019./2020. i upute za provedbu Smotre i natjecanja hrvatskih GLOBE škola u 2020. godini.

23.12.2019.

 

Međužupanijsko stručno vijeće programa GLOBE 

Na temelju plana i programa Agencije za odgoj i obrazovanje, pozivamo Vas na stručni skup međužupanijskog stručnog vijeća za program GLOBE voditelja osnovnih i srednjih škola, koji će se održati 6. prosinca 2019. godine (petak) u Osnovnoj školi Hugo Badalić, Borovska 3, Slavonski Brod, s početkom u 14,30 sati.

Dnevni red:
1. Plan i program rada međužupanijskog vijeća u 2019./2020. šk. godini, Kristina Krtalić, prof.
2. Integriranje GLOBE sadržaja u nove kurikulume predmeta, Kristina Krtalić, prof.
3. Mogućnost korištenja GLOBE baze u Erasmus+ projektima, Ivan Ilišević, prof.
4. Videokonferencija u programu GLOBE (Skype in the Classroom - Virtual Field Trip,
Mistery Skype), Antonija Kojundžić, prof. i Ivana Frančić, prof.
5. Vremenik i opće upute za natjecanja i smotre u 2019./20. šk. godini, Kristina Krtalić, prof.
6. Razno
 

Predviđeno trajanje stručnog skupa 5 sati.

4.11
.2019.Poziv na sudjelovanje na međunarodnom GLOBE workshopu

Agencija za odgoj i obrazovanje definirala je prioritete stručnog usavršavanja u idućem razdoblju i sve svoje resurse uključila je u pripremu Škole za život i edukacije učitelja i nastavnika za primjenu kurikuluma. Stoga u ovom polugodištu NEĆE biti organiziran stručni skup za voditelje Programa GLOBE. Ipak, mogućnost za usavršavanje te za edukaciju novih voditelja postoji: to je međunarodni workshop, koji se od 23. – 25. listopada održava u Trstu/ Italija. Sve informacije o GLOBE workshopu pogledajte na poveznici. Workshop možete pronaći odabirom opcije GLOBE communities, nakon čega odabirete opciju Europe& Euroasia te potom Events. U Trst se može ići autobusom, za što iz Zagreba treba 4.5 do 5.5 sati, a cijene karata se kreću od cca. 80 do 230 kn. Smještaj se može naći preko opcije booking.com po sasvim pristupačnim cijenama. Vjerojatno u skoroj budućnosti neće biti međunarodnog workshopa koji bi nama iz Hrvatske bio toliko dostupan.

16.9.2019.